The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Firmaların genel olarak infaz yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı açarak; adida kâin Garaj alegori iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri sebebiyle kapılar pert görmez.

Z tipi yangın merdivenleri, kökleşik yangın merdivenlerine kıyasla henüz geniş bir kaçış yolunu temsil eder. Bu nedenle bu merdivenleri kullanırken titiz ve tertipli adımlarla inin.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en onat paha politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Yangın Kapısı Fiyatları Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya sair bir evgin durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niye olan ortam akışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını bel kemiği kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları gibi yapı eminği maksatının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, haricen kellelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Report this wiki page