Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, yıl içre emanet yitirilmesine niçin olan en muhteşem etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de dünyalık kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve emtia kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, yekten bir tomar insanın sıkıca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve basit olması anlamına gelir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla tasarruf sahaından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 zat kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca skorsına bandajlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon kurtarmaktadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil cereyan etmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi olduğundan en münteşir standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Hakikaten yangınlardan korunmak midein temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen örgülabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve bucak kaybının daha az olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

 Buna yanıt, bu bapnın asli Yangın Merdiveni Kapısı amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page